Tisvilde Kortfilmfestival fokuserer på talks og networking ved at skabe relationer mellem aspirerende filmskabere og den etablerede danske branche.

Festivalen inviterer og opfordrer filmskabere til at netværke tværfagligt med udvalgte industriprofessionelle, i en by der har en lang historie med film, kunst og kultur. Således forventes det også at repræsentanter for filmene er tilstede under festivalen.

Deltagerne vil til festivalen kunne opleve særlige, personlige talks og debatter af social karakter med relevante emner for dem som opkommende filmskabere.

Undervejs på festivalen disker biografens nabo Tisvilde Bistro op med frokost samt en festmiddag for de deltagende og lægger desuden lokaler til networkingarrangementer.

- ÅRETS CLAUSEN - Juryens pris for bedste film. Prisen kommer med en vase/statuette malet til lejligheden af Erik Clausen, et sponsoreret gavekort fra Storyline Studios & Produktionen.dk ttil vinderens næste projekt og et diplom.

- PUBLIKUMSPRISEN - Bestemt af publikum i løbet af festivalen. Der kan ikke stemmes på egen film. Prisen kommer med et diplom sammen med en gavekurv.

TILMELDING
1. Deadline for indsendelse af film 31. marts 2024
2. Tilmelding skal ske gennem filmfreeway.com eller via e-mail til kontakt@tff.nu

TILMELDNINGSKRAV:
1. Kun fiktionskortfilm
2. Max længde 30min.
3. Filmen skal have dansk relation i form af hold, indhold og/eller funding.
4. 1-4 af filmens A-funktioner skal have mulighed for at repræsentere filmen og deltage under festivalen.
3. Filmen skal være færdiggjort i 2022, 2023 eller 2024.
4. Både premiere- og ikke premierefilm accepteres.
5. Ved afsendelse skal du/I have alle rettigheder ift. eventuelle tredjeparter for at kunne deltage i festivalen og fremvise filmen for et betalende publikum.

HVIS DIN FILM BLIVER UDVALGT
1. Der vil igennem FilmFreeway blive informeret om, hvorvidt din film er udtaget.
2. Tisvilde Kortfilmfestival vil dernæst tage kontakt per e-mail med nærmere information.

RETTIGHEDER
1. Ved tilmelding giver filmens rettighedshaver Tisvilde Kortfilmfestival tilladelse til at vise indsendte film i enhver sammenhæng med festivalen. Dette inkluderer også Tisvilde Kortfilmfestivals samarbejde med Foreningen af Mindre og Mellemstore Biografer om visninger af udvalgte kortfilm i biografer i Danmark op til et år efter festivalens afholdelse.
2. Ved tilmelding giver du Tisvilde Kortfilmfestival rettighed til at dele framegrabs og udklip fra din film på ubestemt tid i forbindelse med markedsføring på festivalens, dens arrangøres samt tredjeparters sociale medier og andre digitale og fysiske platforme, showrooms, m.v.

Overall Rating
Quality
Value
Communication
Hospitality
Networking
 • Arjuna Alexander

  Jeg havde fornøjelsen af at premiere på den allerførste udgave af Tisvilde Kortfilmfestival med min kortfilm, Shards from the Glass Ceiling. Kurateringen var god, niveauet højt, og stemningen hyggelig. Jeg er sikker på, at festivalen nok skal blive et stort trækplaster på den danske filmfestivalscene.

  Tak for en super festival!

  Mvh,
  Arjuna Alexander

  May 2023