Script File

Frea's children

The Gods fell from heaven.
Naomi, the tired, starving, tormented beggar girl, on a homeless, cold evening, pulling herself under a bench because of the rain; he will witness a flood of shooting stars. He has no idea what he’s bringing with him until the god of death, Ren, that is, Cerberos ’humanized being, personally hands him after the shooting star price to introduce himself. Then a new era begins, also in the girl's life.

 • Zsuzsa Molnár Lászlóné Csábi
  Writer
 • Project Title (Original Language):
  Frea gyermekei
 • Country of Origin:
  Hungary
 • Language:
  American Sign Language, Dutch, English, French, Hungarian
 • First-time Screenwriter:
  No
 • Student Project:
  No
Distribution Information
 • Netflix
  Rights: Internet, Free TV, Console / Handheld Device
Writer Biography - Zsuzsa Molnár Lászlóné Csábi

Szerzői önéletrajz

Név: Csábi Lászlóné Molnár Zsuzsa
Szerzői név: Kami
Születési hely, idő: Szentes 1985.10.29.
Lakóhely: 6800 Hódmezővásárhely, Rigó utca 28.
E-mail: hipnosis@citromail.hu
Tel. szám: +36306494394

Amikor 2020 augusztusában elkezdtem az írással foglalkozni; újra foglalkozni; Kami mint név, közel 5 év távlatából ragadt rám, amit egy videójáték kapcsán kaptam.
Majd 4 éven át voltam az ún Elvenar Kerekasztal fandoom kitalálója, megalkotója; ahol összegyűlt kicsi körömbe sok jó ember; sok jó játékos. Mint minden ilyen játékba, az ember karaktert választ, és karakter vevet; én a Kamikaze Kaitou Jeanne-t választottam, egyik legkedvesebb anime rajzfilmem után ( minő meglepő) ugyan ezen a címen lehetett látni a német tévécsatornákon. Kis hazánkba sosem jelent meg magyarul.
Mivel ilyen jó hosszú néven játszani egy játékot, ami félig meddig társaságira van kalibrálva, elég kedélyromboló volt, ezért is ragadhatott rám, Kamikaze Kaitou Jeanne, kitalált rövidítése. Természetesen mindenki más is rákapott az ízére; így lettem, Kami.
Ezen a néven ismertek, ott is, elég sokan; és mint olyan, éjjel, nappal a játékosokat terelgettem;de sosem váltam hivatalos oppozitonná.
Ahogy később haladtam a korral, rukkoltam elő a játékosok számára, játékokkal ami egy fandoomot fenntartson, RPG-hez hasonló szerepjátékokkal, hozzáteszem kisebb nagyobb sikerrel; ezek mind Elvenar berkeire épültek. Komolyabb jelentőségük nem volt, az InnoGames-re nézve; mégis számomra ez jelentette a visszatérést az igazi íráshoz. A játékokhoz adott keret történet mindig annyival többet jelentett nekem is.
Végül 4 év elmúltával, magán életi dolgok miatt abba hagytam ezt a tevékenységemet.
Hogy ki is vagyok én; ez már egy nehezebb és unalmasabb kérdéskör. De bizton állíthatom; hogy én magam is emberből vagyok. Ez azért már biztató.
Három gyermekes, férjezett édesanya vagyok. 35 éves; 14 éve házas. Kérlek, Lio, javíts ki ha rosszul számolom. Kedvenc férjem, aki egyben kritikusom is, Lio, hiba javítóm; szintén ott van velem a Kami könyvei csoportban. Ő hívja fel a figyelmet a logikai grimbuszokra írás közben, helyesírási hibákra, elő olvas. Ha valami nem smakkol; jelzi; ez nem jó, az nem jó; ez hogy van, az hogy van; szerencsés vagyok, hogy ennyire elkötelezte magát a történetírásaim mellett. Nagyon komolyan veszi.
Visszatérve a közéletre; Krissz fiam 15, Lilla lányom 4; Kinga lányom 3 évesek. Iskola, ovi. A kicsik 2020. szeptemberében kezdték az ipart; közösségbe járást. Hogy miért csak most, arról napokat lehetne átbeszélni, de hogy jusson is maradjon is; középső lánykám, Lilla súlyos szívbetegséggel született, és egyéb hozadékaival. Ahogyan a 15 éves nagy fiam is; ő szellemi deficittel. Igazából nem orvosnak készülök, ahogy szerintem az olvasók sem; erről nem is mesélnék többet. Vannak az életnek nehéz aspektusai, mindenki számára, úgy gondolom, kinek több jut, kinek kevesebb. Mivel a munkásságom, némileg független és mentes a közéleti dolgoktól; nem skatulyázom be magam, hanem folyamatosan írok.
Írásaim tárháza, jelenleg a Fantasyra épül. Tervek szerint egyéb műfajok is meg fognak jelenni, mint a Sci-fi; a paranormális pszichothriller, a horror. Forgatókönyv írással jelenleg kezdtem foglalkozni.
Mielőtt elkezdtem volna itthon babázni 4 éve; dolgoztam két fémipari cégnél is, minőség irányítási asszisztensként; majd kisebb kihagyások után a Magyar Honvédséghez kerültem. (MH 37.) Először pénzügyi asszisztensként, majd személyügyi asszisztensként. Onnan jöttem el babázgatni.
Egyébként Műszaki Informatikai Mérnökasszisztens vagyok, ami hát semmire elég, de arra jó, hogy itthon elszórakoztassam magam, amíg a kicsikkel karöltve vissza nem tudok menni dolgozni. Most hogy elkezdhették az óvodát, már félsiker.
Évekig játékos terelgetéssel, majd néhány hónapja ténylegesen is írással foglalkozom.
Az írás egészen régre nyúlik vissza. 9 éves koromtól kezdve, mikor felfedeztem hogy Magyarországra is betört az anime láz, előszeretettel kezdtem el ezt a műfajt én magam is utánozni. Olyanokon asszimilálódtam, mint a Dragon Ball, meg az Inuyasha. Olyannyira megszerettem ezt a hang illetve képi világot, 9 éves koromtól kezdve próbáltam hasonló történeteket írni. Rengeteg befejezetlen könyv, és megannyi történettel a fejembe; eljutottam végül az első nyílt publikációig, ami a Sárkányok repülése címet viselte ( Innen a név, Follomon sárkányai; az egyik főszereplőre utalva). A Sárkányok repülése még 2012-ben kelt útra, de sosem írtam végig. Végül 2020-ban sikerült. Amiről nem beszéltem ez idáig, a jövőbeli terveimről. Még nincsenek.

Add Writer Biography
Writer Statement

A mű saját, eredeti ötleten alapul, a projekt nem sérti harmadik fél szellemi tulajdonjogait, szerzői jogait, erkölcsi jogait, szabadalmait, védjegyeit vagy egyéb jogait.